Trouwambtenaar

Ooit wel eens met kromme tenen in een trouwzaal gezeten omdat een speech langdradig was, onpersoonlijk was of van de plank getrokken was? Dat hoeft dus niet! Deze BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) zal zorgen dat jullie ceremonie voldoet aan al uw wensen. Kinderen tijdens de ceremonie? Geen probleem, ik betrek hen maar al te graag bij de verschillende taken! Het zal een ceremonie zijn om nooit te vergeten!

Wanneer je wilt trouwen in de gemeente van Venlo dan kun je mij als voorkeur opgeven bij de gemeente waarbij je enkel de gemeentelijke kosten hoeft te betalen. Wanneer je van mijn diensten wenst gebruik te maken buiten Venlo dan zal ik voor een dag benoemd moeten worden in jullie gemeente. Dit is uiteraard geen probleem, maar vraag dit even goed bij jullie eigen gemeente na wat hiervan de kosten zijn.

Al getrouwd maar het dunnetjes over willen doen? Of wil jij graag je geregistreerd partnerschap omzetten naar een huwelijk? Leuk! Als ceremonieel spreker zal ik een unieke en persoonlijke ceremonie verzorgen met een prachtig verhaal!

De prijs is vanaf €750,- euro exclusief reiskosten.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie!

Foto: Marieke Photography