Referenties

Ik raad deze Weddingplanner zo ontzettend aan! Haar communicatie met het bruidspaar en alle leveranciers is perfect. Ze weet van aanpakken en meedenken. Ze heeft een goed luisterend oor, is positief ingesteld en je kan altijd op haar rekenen. Wij zijn ontzettend blij dat zij deel heeft mogen uit maken van onze bruiloftsreis en onze mooie dag. Bedankt Shirley! 
K & S
05-06-2021
Shirley was onze trouwambtenaar. Ze heeft ons goed geholpen, ze stelde uitgebreide vragen en luisterde naar onze nog uitgebreidere antwoorden. Ze heeft zelfs contact gehad met onze naasten, zodat wij ook nog wat onverwacht leuke verhalen over elkaar hebben gehoord. Ze gaf ons de ruimte en mogelijkheden om de ceremonie zo te maken dat hij precies bij ons paste. Ze wist precies wat er gebeuren moest en droeg een aantal dingen aan waar wij nog niet eens bij stil gestaan hadden. Shirley presenteerde de ceremonie super goed, hij was lekker luchtig en er werd veel gelachen. Dit was zeker een dag om te herinneren!
S & R
21 mei 2021

Hi Shirley,  Ed en ik wilde je nog hartelijk bedanken voor een hele leuke, ontspannen en mooie ceremonie. Precies zoals we het in onze gedachten hadden. Ook de aanwezigen waren zeer positief! Bedankt!

E & J
13 november 2020
Per toeval zijn wij in contact gekomen met Fidelis Weddings. En wat een geluk bleek dat!!! Nog steeds ben ik in de wolken van onze droombruiloft. Ik kan er maar niet over uit hoe mooi het was. 
Afgelopen vrijdag zijn we getrouwd met de hulp en expertise van Shirley, werkelijk aan alles was gedacht! 
Een persoonlijke ceremonie, met veel aandacht voor details. We krijgen nog steeds veel complimenten van onze gasten over hoe mooi en persoonlijk de ceremonie was. Ik kan niet anders dan Shirley aanbevelen.
Ik zou niet een ding kunnen bedenken dat niet klopte, gewoon wauw!
Shirley bedankt!
Guus & Yvon
11 September 2020
Ik kan niet anders dan Shirley op alle vlakken 5 sterren geven. Ze heeft ons ontzettend geholpen met het organiseren van de bruiloft zoals wij hem in gedachten hadden. Toen alles anders liep ivm alle corona maatregelen bleef ze continu goed meedenken in wat mogelijk was en nam ze ons veel zorgen uit handen. Naast de organisatie van tevoren was ze op de dag zelf ook onmisbaar. Dit wisten we van tevoren al, maar als je achteraf hoort waar ze allemaal mee bezig is geweest weet je niet hoe je het zonder haar had kunnen doen!
Jessica & Michiel
03 Juli 2020
Shirley was wedding planner & spreker op onze trouwdag. Haar enthousiasme maakte van de voorbereiding al een groot feest. Ze komt met de leukste ideeën en denkt werkelijk aan alles! Haar rust en gevoel voor aanpakken gaf ons alle vertrouwen dat het goed kwam. Op de dag zelf konden we dankzij haar ons volledig overgeven aan onze dag. Daarnaast is ze ook echt een jonge, frisse en moderne dame die van de ceremonie een leuk humoristisch en ontspannen moment maakte. Ik weet niet hoe we het zonder Shirley hadden moeten doen. We zijn haar erg dankbaar voor alles.
Twan & Floor
06 september 2019
Shirley, heel erg bedankt voor alles wat je gedaan hebt! Zonder jouw creativiteit en prachtige ideeën was onze dag zeker niet zo geweldig geweest!
Mark & Shauni
20 september 2019
"Shirley Schreurs heeft ons begeleid tijdens het organiseren van onze bruiloft. Buiten het feit dat we erg blij zijn dat we deze leuke, spontane en gezellige meid hebben leren kennen, heeft ze ons bovenverwachting veel ondersteuning geboden. We hebben Shirley bij ons thuis op bezoek gehad omdat we op zoek waren naar een jonge en frisse trouwambtenaar. Het klikte direct en we hadden er vanaf het begin al een goed gevoel over. Ze had destijds nog geen huwelijk voltrokken en weinig ervaring, maar heeft ons vertrouwen meer als verdiend. Het was een interactieve ceremonie er werd gelachen en gereageerd vanuit de gasten. Shirley heeft ons in een korte tijd goed leren kennen, wat ze bewonderenswaardig goed heeft weten te vertalen naar de ceremonie. Niet te kort, niet te langdradig, niet saai; gewoon perfect! Tijdens de kennismaking verteld ze dat ze een opleiding tot weddingplanner volgde. We wilden zelf alle touwtjes in handen blijven houden en hadden totaal geen behoefte aan ondersteuning. Toch heeft ze ons weten te overtuigen met goede inspirerende ideeën en een gepassioneerde drive om de dag perfect te laten verlopen. En we hebben er zeker geen spijt van gehad. Shirley hielp ons daar waar nodig, maar voelde zelf ook aan wanneer ze een beetje extra kon geven. Ze heeft ons dan ook meerdere ongevraagde handreikingen gedaan en enorm veel werk uit handen genomen. De dag zelf is vlekkeloos verlopen en als ik achteraf hoor wat ze die dag allemaal heeft moeten overwinnen, dan kunnen we maar een ding zeggen; Chapeau! 👌"
Sanne
12 juli 2019, Venlo

"We waren op zoek naar een leuke spontane trouwambtenaar voor onze bruiloft in mei 2019. We kennen Shirley van vroeger (opleiding en vriendengroep) en kwamen er achter dat ze een opleiding tot weddingplanner volgde en daarnaast ook trouwambtenaar was. We hadden hier meteen een goed gevoel over, Shirley leek ons de perfecte trouwambtenaar voor onze bruiloft.  Shirley kwam een paar maanden voor de bruiloft bij ons thuis op bezoek om wat informatie te verzamelen voor de ceremonie, dit was een erg leuk en relaxt gesprek. Daarnaast heeft ze ons ook nog handige tips gegeven en geholpen met een paar vragen die we nog hadden. Tijdens de ceremonie werd er veel gelachen, ze heeft de verzamelde informatie goed weten te vertalen naar een mooi verhaal. Alles ging precies zoals we het ons hadden voorgesteld, de ceremonie was echt super!!"

Kirsten & Stefan
31 mei 2019