Dit ben ik!

Hoi, mijn naam is Shirley Schreurs en ik ben het gezicht achter Fidelis Weddings! Sinds klein meisje vind ik een bruiloft al meer dan énkel een feest! Een huwelijk is HET moment waar men elkaar eeuwig trouw en steun belooft en men dit afsluit met een feestelijke activiteit. Het liefst loopt de gehele dag perfect zonder dat ook maar iemand zich deze dag ergens verantwoordelijk voor voelt. Maar is dat realistisch? Precies, bij die onderwerpen schiet ik maar al te graag te hulp!

Inmiddels 28 lentes jong en al ruim 5 jaar samenwonend met mijn vriend Sjors in het mooie Limburgse Venlo. Reizen, koken en sporten doe ik erg graag. Ieder jaar een nieuw plekje met een nieuwe cultuur ontdekken is waanzinnig! Wanneer vrienden en familie mij omschrijven ben ik een gedreven, gepassioneerde vrouw waarbij ik alles tot in de puntjes altijd weet te organiseren. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de NHTV en heb ik de opleiding eventmanagement succesvol afgerond. Tevens heb ik ook de opleiding Weddingplanners International in Nieuwegein succesvol behaald. Met deze theorie ben ik al ruim 5 jaar actief in de praktijk als weddingplanner én ceremoniemeester.

Aangezien ik een vrouw ben die houdt van uitdagingen en vernieuwingen, ben ik in september 2018 in functie getreden tot Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand in Venlo en mag ik officieel huwelijken voltrekken in Venlo, Limburg, heel Nederland en daarbuiten! Ik ben in Venlo in dienst bij de gemeente en als zzp’er actief buiten de gemeente Venlo.  Een echte Limburgse maar ervaren in 4 talen! (’t Limburgs dialect, Nederlands, Engels en Duits). Dus mocht jij nu nog een spontane, frisse trouwambtenaar zoeken die jullie huwelijk met veel plezier en passie zal voltrekken, dan hoor ik het graag!

Paragliden, Oostenrijk 2019