Styled Shoot 2019

Traditional romance

Alles is druk. De hele wereld is druk. Maar wat is nu datgene wat de mens gelukkig maakt? Waar sta je graag iedere dag opnieuw voor op? Dat is de liefde! Het gevoel dat er iemand dag en nacht voor je klaar staat, het gevoel dat er iemand is die naar je luistert en je begrijpt, het gevoel van de kriebels in je buik wanneer je weet dat je de ander weer gaat zien, het gevoel dat zelfs een korte blik in elkaars ogen genoeg is. Die blik is onbeschrijfelijk. We gaan even weg van de drukte van het dagelijkse leven en gaan naar een moment waar alleen jij en ik belangrijk zijn…

Om 07:00 uur op zondag 18 augustus 2019 was het dan zover. Ik mocht mijn eerste fotoshoot gaan realiseren waarbij ik het bovenstaande thema ‘Traditional Romance’ centraal liet staan!

’s Ochtends vroeg zat ik met de hele achterbank vol in de auto op weg naar de locatie, Valuas te Venlo. Het was een fijne temperatuur echter stopte het maar niet met regenen. De hele ochtend bleef het maar druppelen waarbij de foto’s die ik in gedachte had met de prachtige wind door de sluier niet door konden gaan. Wat een pech! Heb ik de foto’s uiteindelijk gemist? Nee, totaal niet! Eenmaal aangemeld bij de receptie heb ik de hotelkamer sleutels gekregen en wilde ik al snel gaan beginnen. Het was de hotelkamer met een balkon en extra veel ruimte waardoor iedereen goed de ruimte kreeg. Om 08:15 uur waren zowel de visagiste en de hairstyliste druk in de weer met Sophie, mijn model. In de tussentijd werd de taart naar de locatie gebracht en heb ik het restaurant verder aangekleed. De champagne glazen gepolijst, de tafellakens geheel glad gestreken, de ballonnen aan de lampen, de slinger voor het raam en de bloemstukken op stoere boomstammen, ik was er klaar voor! De visagiste en de jurk styliste waren sneller klaar dan verwacht waardoor we ook lekker vroeg van start konden gaan. Uiteraard kon ook onze bruidegom niet ontbreken, dus ook  wanneer Siem compleet in 3-delig pak klaar stond, kon het echt beginnen. De balkondeuren werden opengezet en de witte gordijnen fladderde lichtjes. Een prachtige plek met goed licht zorgde voor de beste foto’s, gaf Merve de fotografe aan. De gehele locatie is benut waarbij verschillende momenten van de grote dag voorbij zijn komen en op beeld zijn gezet. Met een tevreden gevoel ging ik naar huis met ohja, nog een heerlijk stukje bruidstaart die nog over was, dat wordt smullen! Was het gelukt om de blik der liefde op beeld te krijgen? Jazeker! Zullen er nog meer stylingshoots volgen na dit succes? Zonder twijfel!

En wat ik nu echt zo gaaf vond? Dat was de energie die ik van alle Venloose ondernemers kreeg die dolgraag wilde meewerken! Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie bijdrage en tot snel!

Locatie: Valuas hotel; Bruidsjurk incl haaraccesoires, sluier en schoenen: Engels bruidsmode; Bruidegomsmode incl schoenen en riem: Meyer&Meyer Venlo; Fotograaf: The Third Eye; Modellen: Sophie & Siem; Visagiste: Julia van Dooren; Kapster: Bonny Hairstyling; Trouwringen en heren horloge: Tijd! Venlo; Trouwbloemen incl corsages, boeket en tafelstukken: Flowerzz Reuver; Sieraden zoals oorbellen, ketting, armband en dromenvangers: SierenSo; Bruidstaart: Bakkerij Lamers; Overige decoratie, styliste en organisator: Fidelis Weddings

2 reacties op “Styled Shoot 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *